Gå til sidens hovedinnhold

Ansatte på Gaiastova i Hafjell smittet: Ber gjester med symptomer teste seg

Gaiastova, et av de mest populære samlingsstedene i Hafjell, har fått Covid-19 smitte blant to av sine ansatte.

(Gudbrandsdølen Dagningen)

Hafjell går selv ut med en melding tirsdag formiddag etter at de tirsdag klokken 11 fikk bekreftet at to ansatte er smittet og situasjonen til to nærkontakter er uavklart:

«Viktig informasjon til våre gjester i Hafjell: Gaiastova med totalt fire forskjellige restaurantkonsepter, under samme tak, og et av de mest populære samlingsstedene i Hafjell - har fått Covid-19 smitte blant sine ansatte. På tross av at alle ansatte har fulgt de retningslinjer som gjelder Korona, inkludert bruk av maske, renhold og holde god avstand, har noen av de ansatte blitt smittet - hvorfra smitten er kommet, er ikke avklart.

Gjester med symptomer må teste seg

Videre i meldingen fra Hafjell heter det:

«Vi har i dag kl 11.00 fått bekreftet at to av de ansatte har Covid-19, og situasjonen til to nærkontakter er foreløpig uavklart. Dette fører til at Gaiastova er stengt fra kl 11.00 i dag og inntil videre. Alle ansatte på Gaiastova blir nå testet for Covid-19. Ingen av de ansatte har arbeidet ved andre serverings steder i Hafjell.Det kommunale smittesporings-teamet følger opp saken. Vi anbefaler de av våre gjester som har besøkt Gaiastova etter den 24.des, og som har milde symptomer på Covid-19, om å teste seg.

NB! For å hjelpe oss med godt smittevern ber vi alle våre gjester følge de smittevernsregler som gjelder i anlegget. Og vi anbefaler alle gjester som ikke føler seg friske, eller har milde symptomer, om å teste seg.»