Gå til sidens hovedinnhold

Fortsetter søket etter savnede Emil (29)

Politiet leter fortsatt etter den savnede 29-åringen Emil, som ble meldt savnet etter en fjelltur i Vågå 1. juni. Politiet har fått flere tips i saken og ønsker fortsatt tips om observasjoner fra fjellområder nord i Gudbrandsdalen.

(Gudbrandsdølen Dagningen)

Politiet har også bedt om hjelp fra publikum som kan ha gjort observasjoner i Møre og Romsdal og vest mot Nordfjord og Sogn.

29-åringen ble meldt savnet etter en tur på fjelltoppen Gråhøe i Vågå kommune for en uke siden. Han gikk tur fra et hyttefelt i Heidal i Sel kommune ved Lemonsjøen.

Politiet har satt inn store ressurser på å finne mannen og har fått god bistand fra frivillige organisasjoner og andre etater.

Les også

Leter fortsatt etter den savnede

Håper å finne mannen i live

Tirsdag sendte politiet ut en ny pressemelding, der de skriver at de mener at det fortsatt er håp om å finne den savnede i live.

Det har kommet inn flere tips i saken og det er særlig ett tips som politiet ønsker mer informasjon om:

Lørdag 5. juni kl. 13.45 ble det observert en mann som badet uten klær i en bekk sør for Veslemuevatnet, Heidal, rett ved et sted hvor vegen krysser bekken. Politiet ber alle som kjenner til dette om å ta kontakt. De skriver at det også er ønskelig med tips om haikere i området.

– Er noen i tvil om de skal varsle politiet om observasjoner, så oppfordrer vi til å ta en telefon uansett slik at politiet kan vurdere dette, skriver de.

Les også

90 mannskaper leter etter den savnede Emil (29)

Ber hytteeiere ta kontakt

Politiet oppfordrer også hytteeiere som har viltkamera eller andre former for kamera i eller i nærheten av sine hytter i området hvor politiet søker, til å sjekke opptakene på kamera. Politiet ber ellers om at folk som har hus, hytter, campingvogner, uthus, naust eller lignende i søksområdet sjekker disse svært nøye.

Politiet ønsker at personer som kan ha sett den savnede eller har opplysninger i saken tar kontakt på tlf. 62 53 90 00 eller 02800.

Les også

Leteaksjonen i Vågå fortsetter med stor styrke

Les også

Håper å finne Emil (29) i live