(Gudbrandsdølen Dagningen)

KVITFJELL: Det er Kjetil Bjerkestrand som inviterer venner og musikalske samarbeidspartnere til intimkonsert i Kvitfjell.

 – Tanken er å skape en ny musikalsk tradisjon på Kvitfjell. Vi ønsker å lage flere konserter på Gudbrandsgard fremover, med flere ulike gjester, sier Bjerkestrand, som har bosatt seg på hytta ved mellomstasjonen i Kvitfjell på permanent basis. Hit vil han nå trekke flere musikalske gjester. Og først ut er Arve Tellefsen. Tellefsen som ofte ferierer litt lenger nord, på hytta på Gålå i Sør-Fron.

Tett samarbeid

Bjerkestrand og Tellefsen har jobbet tett sammen i mange år. De to feirer 30-årsjubileum for sitt samarbeid og skal ha flere konserter sammen i tiden som kommer.

Programmet for konserten i Kvitfjell vil, ifølge en pressemelding fra Kvitfjell, inneholde smakebiter fra hele repertoaret de har sammen, fra den første “Pan” som kom i 1988, til smakebiter fra et helt nytt prosjekt som skal fremføres for første gang i august 2018.

– Publikum kan også forvente å høre noe fra Peer Gynt-musikken som jeg hadde det musikalske ansvaret for i 2014-16, der Arve Tellefsen bidro sterkt med sin helt unike tone, sier Bjerkestrand, som er stolt over å ha med seg Tellefsen på dette arrangementet i Kvitfjell.

Markedsansvarlig i Kvitfjell, Vibeke Fürst Holtmann, kan fortelle at Kvitfjells påskeprogram ellers byr på tradisjonsrike aktiviteter som Gudbrandsgards store påskerenn og Kvitfjell rundt, og en ny kommende tradisjon med et lavterskel utforrenn på Kvitfjells nye fjellside Varden.

 – Et av høydepunktene er når to av serveringsstedene i Kvitfjell, Koia og Plaza, slår seg sammen og lager en provisorisk restaurant på toppen av Kvitfjell påskeaften, sier hun.

LES OGSÅ:

Tatt imot med begeistring 

Intimt på hytta til Arve 

Bildeserie

Arve Tellefsen inviterte til konsert på hytta

– Hytta på Gålå er paradiset for meg